Recent Activity

Txus
Txus checked in to The Wolverine
7 monthsReply
The Wolverine

“Millor que la primera part, tot i així li falta una mica de mala llet i alguna que altra escena d'acció més. Volem veure en Wolverine unleashed més vegades!”

Txus
Txus checked in to Gravity
7 monthsReply
Gravity

“Una direcció brillant per a aquesta cinta plena de plans seqüència espectaculars, una atmosfera que t'atrapa i una Sandra Bullock que ho fa com mai (tot i haver-se destrossat la cara amb cirugies). Llàstima de no haver-la vist en 3D.”

Txus
Txus checked in to Monsters University
8 monthsReply
Monsters University

“Per passar l'estona. Entretinguda però no mata. Tot i així té alguns gags boníssims. Ara toca revisionar la primera part.”

Txus
Txus checked in to Pacific Rim
8 monthsReply
Pacific Rim

“Robots gegants vs alienígenes. Un Evangelion d'imatge real molt ben rodat i amb uns grans efectes especials. La història? Aquí hem vingut a veure robots gegants fotre's d'hòsties amb alienígenes.”

Txus
Txus checked in to Now You See Me
9 monthsReply
Now You See Me

“Visualment atractiva, argumentalment tramposa, amb girs que t'esperes i desenllaç obvi.”

Txus
Txus checked in to Elysium
10 monthsReply
Elysium

“Molt bona cinta cifi amb uns efectes visuals impressionants que et fan creure el que veus. Una crítica de les diferències entre el 1r i el 3r món i un Sharlto Copley roba-escenes.”

Txus
Txus checked in to After Earth
10 monthsReply
After Earth

“Will Smith desaprofitat i sense saber actuar. Un disseny de decorats molt bo però una història tan simple que en el seu desenvolupament sembla un videojoc d'anar avançant. I el tràiler pintava bé...”

Txus
11 monthsReply
Oz the Great and Powerful

“Interessant preqüela d'El Màgic d'Oz amb constants referència a la pel·lícula clàssica. Peca d'un excés sobrecarregat de colors i plans de càmera que estan fets pel 3D, i es nota. Però en conjunt és un bon producte que no fa vergonya que acom...”

Txus
Txus checked in to Robot & Frank
12 monthsReply
Robot & Frank

“No m'esperava tant d'aquesta pel·lícula. Molt bona i gens dramàtica amb el tema de la pèrdua de memòria, amb una història que un no s'espera. Ah! Vull un robot ja!”

Txus
Txus checked in to The Croods
12 monthsReply
The Croods

“Una animació espectacular amb un gran disseny de personatges i amb una història clara i efectiva que agrada a petits i grans.”

Txus
Txus checked in to Upside Down
12 monthsReply
Upside Down

“Original i molt ben dirigida, amb una excel·lent fotografia. M'agrada veure films cifi que tenen aquest gust per fer-te entrar al seu món. La història d'amor, tot i que leit motiv de la pel·lícula, no ens impedeix veure la dualitat d'aquests dos m...”

Txus
Txus checked in to The Great Gatsby
12 monthsReply
The Great Gatsby

“Visualment exhuberant però narrativament caòtica. Molt gran DiCaprio, i Maguire definitivament només sap posar cara de pallús.”

Txus
Txus checked in to Broken City
12 monthsReply
Broken City

“Discret thriller ben rodat però amb uns forats de guió immensos i trames secundàries que no aporten res de res.”

Txus
12 monthsReply
Silver Linings Playbook

“Bona pel·lícula! Un gran repartiment per una comèdia romàntica atípica, tot i que no n'hi ha tant com per donar-li l'Oscar a la Lawrence.”

Txus
12 monthsReply
Dexter

“LOL”

Txus's Favorites

See More (37)

Txus's Stats

1092 checkins
3082 points
40 badges

Badges

Find Friends

Miso is more fun with your friends!

Following

16 Following

Followers

16 Followers